Det kunne have været så godt

Fire timers arbejde og så hjem på strandtur i det fineste solskin. Ikke en vind rørte sig og Kattegat var nærmest blikstille.

Det kunne have været den dejligste tur, hvis ikke Bob havde rullet sig i en død skarv, ædt vingen på en anden (hans mave er ikke for god i forvejen pt.) og fyldt sig med krappeklør og alskens andre uhumskheder på stranden.

Han var IKKE i kridthuset og inden vi nåede hjem var han helt klar over, at han var i bad standing.

Hjemme måtte han i bad for at vaske stanken af død skarv af og når jeg var i gang fik Irma også sit første bad. Det var hun ikke vild med, men til gengæld synes hun ret godt om at blive tørret bagefter og fik en fest ud af det.

Nu sover det begge to tungt.

Jeg fandt 5 stykker rav på den lille tur så når mørket falder på tager jeg afsted med lygten. Der må være noget at hente.

Og det bliver UDEN de to møgkøtere 🙂

2 Comments

  • Helle Klitgaard

    Lyder som en dejlig tur 🙂

    Jeg vinkede i går, din bil var hjemme, da vi kørte forbi.

    God fornøjelse med lygten – endnu en grund til, at jeg gerne ville bo ved vandet, jeg har jo en bror i Thorsminde, og der har jeg prøvet at finde rav – når jeg ikke lige glor i kameraet.

  • Helle Caspersen

    Ha ha ja der er ikke noget så skønt som et lækkert ådsel at rulle sig i, det ville min hund bestemt også have gjort. Det må have lugtet lidt i Igo’en på vejen hjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *