Ting jeg ikke forstår – episode 375

  • Olsen Banden – i den første film har Keld og Yvonne 3 børn, hvor Børge er den mellemste. Hvor søren blev de to andre af?
  • Jeg er intra – når man skriver sådan, er det så fordi man ikke kan stave til interesseret?
  • Radio 24/7 – skide god radio. Nu lukker de den. Jeg forstår det ikke.
  • Leveringstid – jeg har købt garn online og først da jeg får bekræftelsen ser jeg, at der står “op til 30 dages levering”. Det fremgik ikke af shoppen at garn/farve var i restordre. Så har man da godt nok også garderet sig.
  • Hvor kommer alle bilerne fra – for ikke så længe siden holdt jeg undtagelsesvis i kø ved Limfjordstunnelen, hvis der var sket et uheld. Nu er der dagligt så meget kø frem mod Limfjorden, at jeg oftest bruger mere end en time på at komme på job uanset om jeg kører kl. 6:30 eller 7:30. Er der pludselig dobbelt så mange nordjyder? Eller hvad pokker er det sket?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *