Det bliver et nej tak herfra

Min ene kollega holder efterårsferie og den anden passede sit job som tekniker på vores Aarhus lokation og efterlod dermed mig alene på kontoret.

Jeg håber ikke, at jeg bliver den sidste af de ti små cyklister for så keder jeg mig da ihjel.

Der har kun været få kunder og opgaver. Til gengæld har min mobil kimet og har gjort det længe med samme nummerserie – 887282 og så med forskellige cifre til sidst.

Under valgkampen støttede jeg Dansk Flygtninge hjælp og siden har de kimet mig ned.

Der sker det samme hver gang jeg har doneret et beløb eller skrevet under på en underskriftsindsamling i en eller anden velgørende forening… så har det mit mobilnummer og synes også, at jeg skal være medlem.

J E G  G I D E R  D E T  I K K E

Jeg bidrager til det og de jeg har lyst til – og deres efterfølgende påtrængende facon kan få mig til aldrig at bidrage igen.

I det hele taget stritter alt på mig, hvis man vil pådutte mig noget jeg ikke selv har bedt om: en større menu ved McDonalds, godbidder ved Maxi Zoo, en top til at have indenunder når jeg har købt en bluse…

Jeg ved fra Poden at ekspedienterne er pålagt at forsøge sig med mersalg og jeg ved at de fleste finder det lige så irriterende som kunderne.

2 Comments

 • Mette

  Det må vel have en erfaring med, at de hverver flere end de skræmmer væk.

  Jeg har det så svært med at blive påduttet noget jeg ikke selv ar bedt om – uanset om det er forsikringer, religion, medlemskaber eller en stor menu hos MacD – så bliver det et Nej tak herfra 🙂

 • Brian

  Kender det godt. Automatisk siger jeg “Nej tak” når jeg møder sælger i Aalborg/Nytorv. De fleste forstår det og træder tilbage, én gang har jeg været ude for at sælger ikke fattede det og måtte have mit “Nej tak” tre gange hvor jeg måtte spørge hvilken del af nej tak han ikke kunne forstå!

  Men det er deres arbejde, de skal jo sælge så jeg forstår dem godt. Men nej tak, jeg skal nok selv melde ind i noget hvis jeg føler for det.

  Online skriver jeg heller ikke under på noget. Her forståer jeg det ikke! Jeg gøre en forening en tjeneste ved at støtte en sag, men efterfølgende at blive spammet på telefonen gøre bare jeg aldrig skriver under igen! Jeg forstår det bare ikke… ;o)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *