Tak fordi du spurgte ;-)

Om jeg er kommet godt fra start med mit Tour hold?

Det kan du bide spids p√• ūüôā

40.746 deltagere i alt… p√• dagens etape blev jeg nr. 183. MEN vigtigst af alt ligger jeg foran mine kolleger ūüėČ

2 Comments

 • Karin

  Du “styre” for vildt.
  God start for dig, ??
  Det er sk√łnt Touren ikke begynder p√• samme m√•de, alts√• prolog efterfulgt af flere sprinter etaper. I dag er jo mere en for√•rsklassiker, ved dog ikke om der er paverer, men de sm√• stigninger de sidste 50 km. kan jo godt ramme nogle sprintere, og/eller flere hold mangler toget, fordi de har villet beskytte deres sprinter.
  I år har jeg ferie samtidig med Tour de France, det er ikke for at se TV, men for at opleve.

  • Mette

   Nu er det jo en lang tur og tingene kan ændres på kort tid Рmen jeg er da i hvert fald kommet rigtig godt fra start.

   Jeg synes, at det er en fed tur i √•r. Ikke mindst fordi de helt store favoritter ikke er med. Det g√łr Touren √•ben og sp√¶ndene.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *