Søndagsbrunch og kanel

I morgen bliver Nanna 25 år. Familien var i den anledning inviteret på søndagsbrunch og selvom der var lidt mandefald blev det en hyggelig formiddag, med – synes jeg selv – en lækker menu.

Jeg havde mit hyr med at holde hende hjemme bagefter og det var nødvendigt da jeg havde indgået en hemmelig alliance med en flok af Nannas kammarater, som ville komme på surprise besøg. En af veninderne fandt på noget, der kunne holde hende i Hals – også uden det vagte nogen som helst for for mistanke hos fødselaren.

Jeg var selvfølgelig klar med kameraet…

2 Comments

  • Rikke

    Uhh! Stakkels Nanna. Jeg er virkelig glad for at det der kanel ikke var helt så omfattende dengang jeg blev 25. Håber hun er blevet ren og fin igen 🙂

    • Mette

      Det var også min tanke, men selv om det var klamt mens det stod på var hun også glad og rørt over at de tog sig tid til at køre til Hals og fejre hende. Udover kanel havde de også medbragt kage, øl og gaver 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *