Sommersysler

Lige om lidt tager jeg hul på sommerens anden lange weekend, som skal forgå i samme afslappede tempo som musikken, der pt. dominerer min spilleliste.

Planen er, at jeg skal ind til Aalborg i aften til The Tall Ships Races og helst holde ud længe nok til at se danmarkshistoriens største fyrværkeri. Kl. 23.15 er laaaangt over min sengetid.

Udover det ligger dagene åbne og uden faste aftaler.

Jeg har en del hænge partier fra sidste weekend og så har jeg jo også et Tour de France og et managerhold, der skal passe fra lørdag og tre uger frem.

En sommerleg blandt kolleger som efterhånden har mange somre på bagen. Vi spiller om et helt års håneret.

Holdet til første etape er efter en del research sat.

Må den bedste kvinde vinde 🙂

4 Comments

 • Karin

  Hvor er det et lækkert nummer – tak for et skøn tips.
  Fyrmesteren er for øvrigt fra min by. Han er bare så dygtig. Håber du fik skudt en masse dejlige billeder.
  Hvilket styrt i går, håber ikke det påvirker resten af Tour de France, hverken det Jacob var en del af, eller det 1,6 km før mål hvor Dylan Groenewegen var nede.

  • Mette

   Det gjorden han godt ham fyrmesteren – det var vildt. Billeder fin jeg ingen af. Jeg gad ikke slæbe et stativ med og det er påkrævet til den slags billeder.

 • Mette L

  Vi spiller også på cykling her på arbejdet. Men vi har flere løb med, og jeg ligger langt fra podiepladserne efter Paris-Roubaix og Giro d’Italia, så jeg har satset og sat et helt dansk hold. Eller så var der ikke så meget at satse, så det var lidt gratis at stille med et dansk hold 🙂

  • Mette

   Vi har mindst spillet i 10 år og det er blevet en fast bestandel af sommeren. Vi har kolleger med som forlængst har forladt firmaet, men som fortsat henvender sig og vil være med. Vi har også et livligt forum i vores gruppe som mest består af jubel og hoverende indlæg 🙂

   NN: God Tour og må I alle kun se min ryg
   Mig (som ligger i spidsen): Det kræver jo, at du kører forrest 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *