Room with a view

Når jeg ser udsigten fra Podens nye lejlighed længes jeg pludselig efter at bo højt oppe under byens tage. Er det for meget at drømme om en mindre lejlighed i byen og et sommerhus helt ude ved Vesterhavet, så man kunne veksle mellem storbyliv og afsondrethed?

Det er i morgen hun flytter ind. Med en uges forsinkelse. Lejligheden skulle males og rengøres og selvom udsættelsen var en skuffelse, så tror jeg hun er glad for at det hele, med gode menneskers hjælp, nu er tiptop i orden.

Jeg ved ikke om du har set ‘The Cleaner”, hvor Samuel L. Jackson spiller en forhenværende politibetjent, hvis opgave er at gøre rent og fjerne spor på gerningssteder…

Poden har brugt ugen på dels at male færdigt men også på at gøre gøre rent og jeg er ret sikker på, at det ikke længere er muligt at finde dna spor fra den tidligere lejer. Overhovedet!

På min matrikel bliver der igen ro og orden.  Knap så mange sko, knap så meget vasketøj, knap så meget…

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *