Så lad da være

Jeg har lært, at hvis jeg ikke har noget pænt at sige, så skal jeg holde min mund. Altså med mindre jeg direkte bliver spurgt om at give min mening til kende.

Kristina fra Live fra Lolland, har skrevet en glimrende og humoristisk guide til hvordan du bliver mindre nederen på nettet – læs den her – hvis du er en af dem, der ikke kan holde dine selvretfærdige stikpiller for dig selv. Du må også godt læse den, hvis ikke du er 🙂

Hun slutter med en lille og meget enkel guide (som jeg har fået lov at låne) til, hvornår det er ok at give ‘konstruktiv kritik’:

PS: det er en helt generel betragtning af opførslen på nettet og en tendens jeg ser rundt omkring på IG profiler, Facebook, blogs, medier jeg besøger. Ikke noget jeg er specielt plaget af – bare for at slå det fast.

One Comment

  • Helle

    Hvis man svarer pænt, så må man altid have en mening, om det jeg gør, og det jeg skriver – det er jo ligesom meningen med nettet, ellers kunne man jo skrive det hjemme på bloggen 🙂 der er der ingen, som blander sig.

    Jeg har ikke læst hendes indlæg, måske gør jeg det senere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *