Der er håb for verden

Hvis man kun ser verden gennem de sociale medier får man nemt det indtryk, at unge piger udelukkende interesserer sig for sig selv. Og det er der sikkert også en stor del, der gør. Jeg er i hvert fald gang på gang ved at kaste op (undskyld!) over side op og side ned med ‘selfies’ og kommentarer som, “hvor er du smuk søde”, “årh kig på dig selv musen”…

Men så dukker 15 årige svenske Greta Thunberg op, som med klar og rolig stemme revser verdens ledere på COP 24 i Polen.

Det giver mig håb om, at der også er nogen derude, der har andet indhold i livet end at iscenesætte sig selv med trutmund og filtre på Instagram, at der nogen, der tager de problemer verden står overfor alvorligt.

Jeg er overbevist om, at Gretas navn er et, som vi kommer til at høre meget mere til i fremtiden.

2 Comments

  • Karin

    Så store og sande ord Greta her for sagt. Krydser fingre for hendes ord ikke kun vil blive hørt, men også handlet efter. Og hun vil fortsætte kampen, være en af overhovederne til COP 27 og fremefter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *