Så fat det dog

Tre gange inden for kort tid er jeg blevet ringet op fra Verisure Alarm midt i arbejdstiden. Hver gang har jeg frabedt mig opringningen og efterfølgende blokeret nummeret.

Jeg står på Robinson listen, så jeg tænker, at jeg på et eller andet tidspunkt har sat et flueben et sted, at de må ringe til mig – ellers er det vel ulovligt det de gør!

Denne gang bad jeg om at blive slette af deres liste og så håber jeg, at denne tredie gang var sidste gang jeg hørte fra dem.

Privat tager jeg ikke telefonen hvis et – for mig – ukendt nummer ringer, men i arbejdstiden er jeg nødt til det.

Hjemme gør jeg det, at jeg tjekker nummeret på nettet og 9 ud af 10 gange viser det sig at være et nummer, der tidligere er indberettet som ‘markedsføring’.

Jeg GIDER IKKE sælgere som ringer til mig, standser mig på gaden, antaster mig i indgangen til Meny… vil jeg købe en alarm, skifte el-selskab, bank eller melde mig ind i Amnesty skal jeg nok selv henvende mig.

Tak.

4 Comments

 • Mette L

  Jeg tjekker også alle numre, jeg ikke kender. Og som du skriver, så er det oftest sælgere eller nogen, der vil ha’ flere penge til nødlidende. Af samme grund har jeg 2 mobiler, én privat og én til arbejdet. Mange synes, jeg er fjollet, men jeg vil ha’ fuld råderet over min egen mobil og jeg vil ha’ lov til at lade være med at tage telefonen 🙂

  • Mette

   Jeg holder også privatdelen og jobdelen stærkt adskilt. Jeg har valgt ikke at have fírmaportalen på min mobil, så der synkroniseres ikke hverken med firma mails eller kalender – og jeg er ikke forpligtet til at tage den efter arbejdstid. Det fungerer helt fint for mig.

   Der er dog en del der har det ligesom dig og lader firmatelefonen ligge på skrivebordet når de går hjem.

 • Dorte

  Hvor har du ret Mette – jeg er også dødtræt af at skulle gå i zigzag og slå blikket ned, når jeg handler i Kvickly eller er inde i byen.:-(

  • Mette

   Det er møg irriterende. Deres påtrængende/opsøgende adfærd burde forbydes. Det er ok at de står der, men det må være op til ‘kunderne’ at tage kontakt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *