Uge 45 kort

 • Først var det et rent dansk firma, så skulle al kommunikation foregå på engelsk og nu har jeg så fået flg. bestiling/spørgsmål: Czesc, Byc moze macie na zbyciu stacje dokujaca po kims, kto ja oddal
 • Belært af sidste års ørkesløse vandring rundt i Aalborgs gader uden at finde en restaurant med et ledigt bord, har jeg allerede nu bestilt bord til min og Daniels fødselsdag, som falder på samme dag. Vi skal mere end en måned frem og der var allerede tidspunkter på Bdr. Price, hvor alle borde var optaget.
 • Når jeg kører/går forbi huset ved siden af mit lurer jeg hen over hækken. Ikke noget kinky, men for at se om de snart får sat julebelysningen op. Jeg vil ikke være den første juletosse i gaden, men så snart jeg ser lyset blinke derinde er jeg klar.
 • Morten Papes Guds bedste børn er fortsat den, der lyttes til på Mofibo. En virkelig barsk historie om nogle unge drenges opvækst i et kriminelt misbrugsmiljø i København. Morten Pape læser selv op og det gør han aldeles fremragende og med en sådan indlevelse, at man ingen problemer har med at mærke vreden, håbløsheden, frustrationen og angsten hos drengene.
 • Jeg kender en, der kender en møbeldesigner/-producent og jeg har nu sat et par gule puffer i ordre. Lænestolen er droppet, men skal man nu sidde flere omkring sofabordet kan de lige hives hen til bordet. Og så kan de jo også bruges til at smide benene op på.
 • Efter en arbejdsuge fyldt med møder og snak, og (4 ud af 5 dage) efterfulgt af flere timers telefonsamtale, hvor jeg har været med både i Salling og på møntvaskeri, trænger ørene til en pause. Mon ikke jeg skulle tilbringe en del af weekenden derude, hvor hverken net eller mobil kan nå mig.

8 Comments

 • Karin

  Jeg vil læse Morten Papes “Guds bedste børn” Jeg har det så godt med en bog i hånden. Dog har jeg begyndt at lytte til “Pia Olsen Dyhr – Mønsterbrud og opbrud” , samtidig har jeg fået en invitation, hvor Pia kommer her til byen, Ikke nok med 1 times snak og spørgsmål, kan jeg købe bogen billigere, samt få en autograf 😉
  Jeg er jo begyndt at arbejde igen, kan mærke både hovedet og kroppen trænger til lidt ro, det bliver med en tur ud i naturen.

  • Mette

   Jeg er lige straks færdig med ‘Guds bedste børn’ – det har været hektisk, men jeg synes oplæserstilen passer perfekt til det liv han beskriver.

   Kan du anbefale Pil Olsen Dyhr?

   • Karin

    Jeg kan anbefale Pia Olsen Dyhr. Vil dog lige gøre opmærksom på jeg er lidt farvet.
    Der er lidt fra egen opvækst, lidt fra mine børns opvækst, det at være barn/partner til en alkoholiker, en kronisk syg kogt sammen, kan det godt give en større begejstring for en fortælling, hvor andre vil tænke, endnu mere navlepilleri.
    Jeg kan godt lide oplæsningsstilen, den er meget medlevende. Jeg har den fra Saxo. Dette abonnement har jeg haft længe, i stedet for en bogklub, her kan jeg streame, købe bøger billigere end i boghandlen, og får dem leveret fragtfrit til boks.

 • Mette L

  Og i sådanne tilfælde (din første dot), så er Google translate en god ven 🙂
  Jeg hører “Den der lever stille”, som min første lydbog, læst af forfatteren selv. Det giver utroligt meget mere i den bog, tror jeg da, eftersom den er skrevet i jeg-form, så det er næsten som om hun bare sidder og fortæller historien…

  • Mette

   Leonora er en rigtig god oplæser og præcis som du, synes jeg også det giver bogen noget ganske særligt.

   Stemmen betyder i det hele taget utroligt meget for oplevelsen af en lydbog. Har du mod på en efterfølger, så følg Leonoras anbefaling og lad Ellen Hillingsø læse ‘Alt må vige for natten’ for dig. Hun har den mest vidunderlige oplæser stemme og det er også en fantastisk bog.

   • Mette L

    Ja, jeg har hørt, at Ellen Hillingsø har den fedeste oplæserstemme, så jeg ryger nok i en med hende, efter Leonora 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *