Midtuge opsamling

 • Min nye sofa står fortsat i Vodskov Bolighus. Jeg havde håbet på en lidt hurtigt levering, men må vel væbne mig med tålmodighed til det bliver min tur.
 • Jeg nappede min Spotify julespilleliste på vejen hjem fra job i går og skrålede med på Driving home for Christmas.
 • Den første adventsgave er i hus, ønskesedlen er opdateret og forsynet med password…
 • Kender du det, at man har en meget stærk fornemmelse af, at man har jokket nogen over tæerne og ikke aner hvad f***** man har sagt eller gjort? Sådan har jeg det. Men som Peter siger: man kun er ansvarlig for det man siger/gør – ikke hvordan det opfattes af andre.
 • Min mands hemmelighed, min anden bog i træk af Liane Moriarty, blev læst på ganske få dage. Det er ikke bøger med den store tyngde, men de har underholdt mig glimrende. Ny på læselisten er Morten Pape’s nyeste roman Guds bedste børn. Anmeldelserne indikerer tydeligt, at det er en helt anden type læseoplevelse jeg har i vente denne gang.
 • I dag er sidste dag mine forældre er husejere. I morgen er huset helt officielt overdraget til køberen og det eneste der mangler er de sidste økonomiske opgørelser.
 • Aktiv dødshjælp var temaet i ugens Indefra med Anders Agger. Sindssygt vigtig emne, der bør tales langt mere om. Og så mener jeg, at det er helt ok selv at lukke og slukke, når man hedder Arne Tranholm og lider af altødelæggende Huntingtons – også uden det skal koste en kvart million og en rejse til Schweiz.

 

One Comment

 • Karin

  Glæder mig selv til at læse Morten Pape’s nyeste roman Guds bedste børn.
  Min kære morbror valgte en rejse til Schweiz, så det har været tæt inde på livet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *