En på opleveren

Vi stod ved isbjørne grotten sammen med en lille gruppe mennesker. Det var den del, hvor der ingen vand er. Pludselig får en af isbjørnene øje på Bob og stormer frem mod glasset. For pokker vi blev forskrækkede og folk fløj instinktivt tilbage. Den blev ved med at stirre på Bob, som var ganske uanfægtet af det store dyr, der stod lige foran ham.

Vi gik omkring grotten og det samme skete da vi passerede vinduet ved vandet.

Den havde nok lige set Bob som en lille lækkerbidsken til at tage den grimme smag af fisk.

ZOO er fyldt med oplevelser for en hundenæse og der var en helt klar reaktion at mærke da vi nærmede os rovdyrene. Bob blev noget skeptisk da vi kom tættere på. De lå i øvrigt blot og dovnede den i solen og de små løveunger var ingen sted at se.

Vi var der først ved 17:30 tiden – på det tidspunkt er billetkontoret lukket og man kan nyde haven som gratist de sidste halvanden time de har åbent.

Der er ikke så meget at komme efter længere eller også er det blot varmen, der gør at dyrene gemmer sig inde eller i skyggen, hvor man ikke kan se dem.

Hos surikaterne (herover) er der dog altid mindst et dyr at se – nemlig den der har vagten.

2 Comments

  • Karin

    En oplevelse af de helt specielle der sammen med isbjørnen og BobD.
    Min datter og svigersøn var i Zoo i Aalborg med børnebørnene her i sommer, med de priser, var de meget glade for madkurven var med hjemmefra.

    • Mette

      Det er også optrækkeri at tage 190 kr. for en voksen og 119 kr. for et barn, så hvis jeg går en tur deroppe er det efter billetkontoret er lukket. Man skal vist nok helst indløse billet i butikken, men det skilt vælger jeg at overse 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *