#Kystvejen

Da jeg havde store hunde og boede i Vodskov var det foretrukne hundeluftested Kystvejen i Nørresundby. Her kunne hundene løbe frit og vi mødte meget sjældent nogen dernede.

I går var Bob og jeg på tur til Maxi Zoo, som ligger ret tæt på og jeg tænkte, at vi ville gå en tur dernede. Til min store undren var der en del biler. Parkeret eller kørende i langsomt tempo. Alle med en enlig mand bag rattet.

Jeg så biler blive parkeret og mænd, der steg ud og gik ind mellem træerne.

Hvad pokker!?!

Er der en narkobule derinde? Dyrker de sex? Eller hvad pokker foregår der?

Det blev en kort luftetur – det var en kende for suspekt til, at jeg havde lyst til at bevæge mig længere ind i området.

I dag har jeg så Googlet mig til en artikel skrevet af Niels Skovmand: Vejen der blev taget fra mig

Det ér tilsyneladende et sted man dyrker friluftesex. Med fremmede. Dogging.

Jeg synes, det er fantastisk, at menneskeheden er så alsidig, at vi alle har forskellige præferencer og i vid udstrækning har mulighed for at udleve de fleste fantasier. Jeg behøver ikke nødvendigvis at forstå trangen, men at respektere den, det gør jeg.

Jeg er enig med Skovmand – jeg finder bare et andet sted at lufte Bob.

0

7 Comments

 • Peter

  Selv cykler jeg en del i området og kender også stedet. Fordi hærvejen går dér forbi.

  Jeg synes bare du skal blive ved med at lufte hunden der. Mændene derude generer ikke folk, der ikke kommer der for sex. Medmindre du selv læger op til noget, lader de dig være. Det er i øvrigt ikke kun homofile, som kommer der. Men alle seksualiteter. Også kvinder og par. Dog mest mænd.

  Jeg synes det er fint, at der er sådan et sted i Nordjylland. Det kan ikke passe, at der ikke er frisind nok til, at vi også kan have sådanne erotiske oaser heroppe. Ligesom de har i Københavnsområdet. Ørstedsparken er i 100 år blevet brugt af homoseksuelle til friluftssex.

  • Mette

   Jeg er helt enig. Efter jeg er flyttet fra området har jeg ikke længere behov for at lufte hund der, men kører forbi hver dag på motorvejen og kan se der er livlig aktivitet derinde.

  • Mette

   Tror du ikke et sådan møde ville være værre for manden? Jeg har det sådan: voksne mennesker kan gøre hvad de vil, så længe det er friviligt. Det kan så have nogle negative konsekvenser i deres liv, men skal vi ikke antage, at det ikke kommer bag på dem og at det er en risiko, som de er villige til at betale 🙂

  • Mette

   Jeg fortalte min pode det i dag – hun grinede. Det sted kendte hun godt. Det er sådan et gay-mødested og meget velbesøgt. Sikket et rav en løs hund kunne lave i det 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *