Tag mig med

Jeg fik albummet ‘Værsgo’ i konfirmationsgave af min søsters svigerforældre. Min allerførste LP. Jeg har den endnu og det er et album jeg  hører med jævne mellemrum. Nu dog på Spotify.

Mine skoleveninder hørte mest Donny og Marie Osmond, men jeg har aldrig været til det sukkersøde og Kim Larsen og Gasolin blev dem, der lagde lydbillede til min tidlige ungdom.

Jeg elsker Langebro, Nanna, Det er i dag et vejr, Joanna og alle de andre

Kim Larsen har sunget sin sidste sang og når man ser på den opmærksomhed dødsfaldet har afstedkommet, så er det nok ikke forkert at antage, at det ikke kun mit liv han har lagt lydbillede til.

Tak for sangen Kim ♥

4 Comments

  • Karin

    Minder fra en svunden tid fik plads i manges hjerter i går, da breaking news fortalte Kim Larsen var sovet ind. Tankerne for mig gik tilbage til en koncert hvor jeg fik alle autograferne på mit inderlår, meget intimt, men sandt.
    Husker godt Osmond, heller ikke lige min kop te. Var mere til Led Zeppelin, Deep Purple, Bob Dylan, David Bowie når vi søgte udenlands.

    • Mette

      Jeg husker ikke ret mange andre end Gasolin, Sweet og Slade fra den tid. Bob Dylan hørte jeg slet ikke dengang. Men en ven introducerede mig for ham for et par år siden og nu er jeg vild med Dylan.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *