Mor på Tinder

Til morgen afslørede mit statistik program et overraskende stort besøgstal på “Mor på Tinder” – et indlæg som jeg skrev efter Podens og mit London besøg i november.

Et lille udsnit af de mange besøgende

Hvor kom de pludselig fra?

En runde på diverse nyhedsmedier afslørede at en eller anden bolig-reality-kendis afslører, at hun har droppet appen. Hun kaldte sig netop Mor på Tinder og jeg tænker, at det er den afsløring, der har genereret de ekstra besøgende.

Jeg bør vel takke hende – og måske sende hende det tip at rejse til London og forsøge sig der 🙂

2 Comments

    • Mette

      Det er også mit første og eneste bekendtskab med den app. Jeg tror ikke længer på de online dates. Enten møder jeg ham en dag nede i Netto – eller også gør jeg ikke. Og det har jeg det fint med.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *