Vi deler kosttilskud

Da vi første gang besøgte dyrlægen i Sulsted blev jeg anbefalet ‘Livets olie’ til Bob.

Livets olie standard er en blanding af koldpresset hørfrø- og kæmpenatlysolie. Disse to planteolier har den perfekte blanding af omega 3-6-9 og GLA/gammalinolensyre.

Det skulle være super godt til pels, knogler og virke forebyggende på eventuelle allergier.

Han mente også, at jeg selv ville have gavn af olien, så når Bob får en teskefuld napper jeg samtidig en spiseskefuld.

Jeg er altid skeptisk, når det gælder mirakel kosttilskud, men når dyrlægen siger, at det har en gavnlig effekt på hunde og særligt på racer som kan have/få hudproblemer – og det ellers ikke har nogle bivirkninger – så skal min skepsis ikke forhindre, at Bob får det bedste.

Jeg er så heldig, at Matas også forhandler det, så da de for nylig havde procenter på alt i butikken købte jeg til omkring et års forbrug for os begge.

Så må vi se om jeg kan blive mine værkende led kvit.

PS: indlægget er IKKE sponsoreret.

0

2 Comments

 • Susanne W

  Olie er supergodt til værkende overgangsaldeled. Men får du magnesium nok? Da jeg begyndte på Solrays kombinerede magnesium-kalcium piller (det skal være en kombination og citrat for at blive optaget ordentlig i kroppen) var det næsten magisk. Jeg har sjældent ondt i mine led nu og kan mærke, hvis jeg glemmer pillerne. PS dette er ikke reklame 😉

  • Mette

   He he – der er vist en lov, der siger, at man SKAL skrive, hvis et indlæg er reklame eller sponsoreret – så jeg tænkte, at jeg også hellere måtte gøreopmærksom på, at det ikke er 🙂

   Jeg tager ikke noget som helst og har aldrig gjort det, så om jeg får magnesium nok aner jeg faktisk ikke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *