Brobisser

Afdelingmøde i Odense med verdens bedste kolleger.

Formiddagen indeholdt en lille smule fagligt og frokost – inden vi kørte mod Middelfart og dagens sociale arrangement.

Vi havde det mest fantastiske vejr til vores ‘brigde walk” på den gamle Lillebæltsbro. Det klare vejr gjorde, at vi kunne se så langt som til Juelsminde i nord og Skamlingsbanken i syd.

Vi så et marsvin laaaangt nede, en kollega fik udfordret sin højdeskræk, vi fik sol, vind i håret og broens historie fortalt af en engageret guide.

At hun så kun var i besiddelse af en gammel iPhone at tage billeder med var bare ærgerligt. Ingen af os deltagere måtte medbringe noget som helst.

Efter to timers bridge walk gik turen til Fredericia, hvor der var bestilt bord til os på Cafe Magma, som ligger i Fredericias gågade.

En helt igennem super madoplevelse.

Det er et meget meget smukt område og jeg har stor lyst til at besøge både Middelfart og Fredericia igen.

2 Comments

 • Helle k.

  Jeg er misundelig – også med billederne fra et gammelt kamera 🙂 Jeg drømmer om at komme på brovandring, måske skulle jeg lige få gjort noget ved det her i løbet af sommeren.

  Det er så sjovt og hyggeligt at se dig sådan i en andens kamera, det giver et mere klart billede af dig – i stedet for de billeder du selv tager af dig. Ingen overraskelser du ligner dig selv 🙂

  • Mette

   Jeg håber ikke, at min datter ser billederne – jeg må nemlig ikke bruge ‘mormor hårnåle’, men jeg var nødt til det i det her tilfælde ellers havde jeg ikke kunne nyde udsigten for blæsende hår 🙂

   Det var en rigtig fin oplevelse og trods en kondition, der ligger et godt stykke under nul kunne jeg uden nævneværdigt besvær nå op hvor turen startede.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *