Meget mærkelig

Jeg bryder mig overhovedet ikke om edderkopper – og slet ikke fugleedderkopper – men sådan en gik jeg tur med i nattens drøm. I snor. Jeg  mødte heldigvis en dame, som altid havde ønsket sig sådan en som kæledyr, så jeg skyndte mig at overdrage bæstet til hende.

Meget mærkelig drøm.

Lige så mærkelig var den henvendelse jeg fik fra en for mig ukendt kvinde på messenger til morgen. Hun ville gerne vide, hvordan jeg opfatter (…).

(…) er en af mine gode venner… så det ønskede jeg bestemt ikke at skulle rodes ind i.

Bagefter tænkte jeg på om det var en, der lige skulle havde mig placeret i den relation?!?

4 Comments

 • Karin

  De edderkopper vi har herhjemme, eller dem der kan finde vej til hjemmet etc. har jeg det så nogenlunde med. Men en fugleedderkop se du ikke lige mig gå tur med.

  Jeg vil være meget tilbageholden, hvis en for mig fremmed, spurgte ind til en af mine nære venner/bekendte på messenger.

  • Mette

   Jeg afholdt mig også fra andet end en kort kommentar – og så oplyste jeg i øvrigt min ven om forespørgslen. Synes han skulle vide, at hun havde kontaktet mig. Om han så vil spørge indtil det må være op til ham.

 • Helle Klitgaard

  Jeg er heldigvis ikke panisk angst for edderkopper, men en fugleedderkop står ikke øverst på ønskelisten, selv om jeg faktisk har overvejet, at jeg måske godt kunne røre ved den.
  Godt jeg ikke er på jagtmarken i dag, nettet har fjernet folks sans for hvad man gør – og hvad og hvem man spørger. Jeg foretager mig ikke andet på nettet, end hvad andre kan/må se, så det forstår jeg slet ikke.

  • Mette

   Jeg har en bekendt, der arbejder med bla. den slags kryb. Ved et besøg dristede jeg mig til at røre med et ham… alene det var ganske grænseoverskridende selvom der ingen dyr var inden i 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.