Flade patter og en slags jubilæum

På Aalborg sygehus mammograferer (kan man sige det) man også om lørdagen.

Jeg har en aftale om at få klemt brysterne lige over middag.

Jeg kunne ellers godt have ønsket mig, at fejre mit 10 års jubilæum som fraskilt på en lidt mere festlig måde. Og uden flade patter 🙂

Jeg må tage revanche i aften, drikke en G&T, danse på bordet og ønske mig tillykke til mit livs bedste beslutning.

Det falder nogen for brystet at jeg fejrer dagen, det er jeg ganske klar over – men det er mennesker, der ikke kender en dyt til mit ægteskab. Set i bagklogskabens klare lys havde jeg gerne fejret 20 års jubilæum – så meget for længe varede det – men det gider jeg ikke ærgre mig over.

I stedet vil jeg glæde mig over, at jeg har lagt det så langt bag mig, at jeg ikke skænker den tid mange tanker. Undtagen hvert år den 3. februar.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *