Nul grader

Temperaturen er faldet til frysepunktet og Bob er igen iført den varme trøje under selen.

Han var temmelig smart i en fart i formiddag og trængte til at blive ‘krudtet af’.

Vi gik hele vejen rundt om Præstens Plantage – en tur på 1,7 km og dermed temmlig langt for de små Bob ben. Men det hjalp. Nu ligger han og koger i sofaen ved siden af mig, mens jeg klarer den sidste times arbejde, inden jeg kan sige, at jeg går på weekend.

I formiddags måtte jeg også have fat i den lokale elektriker, som i 2016 installerede en ny vaskemaskine. Den strejker på de lange programmer og bliver ligesom aldrig færdig. Heldigvis ser det ud til, at jeg kan bruge finvaske programmet, så jeg i det mindste han vaske mit eget tøj og så må håndklæder og den slags vente til der har været en reparatør forbi.

En af glæderne ved at bo til leje – go fix!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *