Der står hund på min ønskeseddel

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at der står ‘hund’ på min ønskeseddel. Ikke at jeg mangler hunde grej, men når man går fra størrelse XXXL til størrelse SMALL, så vil det koste nogle nyindkøb.

Jeg har ikke selv investeret i noget for med fødselsdag og jul inden for kort tid, er det oplagt at ønske sig de ting, som jeg mangler.

Det giver dog nogle udfordringer for hvor stor er sådan en 8 uger gammel hvalp lige. Hvor stor skal halsbåndet være? Selen? Kurven? Dækkenet?

Det der med hunde og tøj er jeg forresten ikke så skide begejstret for, men jeg kan forstå, at buldoggen ikke har underuld. Det vil sige, at den kan faktisk komme til at fryse når det er meget koldt om vinteren og i og med, at jeg får kræet hjem i januar, er der nok ingen vej uden om et dækken eller en trøje.

Har jeg sagt, at jeg glæder mig?

Billederne er blot ment som eksempler


43 dage tilbage…

0

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *