Let the countdown begin

På denne første dag i december fylder min mor år.

Jeg tror såmænd ikke, at hun selv er klar over det. Hverken at hun har fødselsdag eller at hun denne gang blev 85.

Min far fortalte, at den første fødselsdag han fejrede sammen med hende var hendes 18 års. Det er vist de færreste forundt at have så langt et liv sammen.

Arbejdsdagen blev stærkt præget af firmajulefrokosten, som altid ligger den første fredag i december.

J og J havde fået til opgave, at få sådan en ‘selfieting‘ op at køre og jeg måtte stå model til. Ingen af os skulle deltage i selve festen – af forskellige årsager – men mens vi gik der og deltog i forberedelserne, fortrød vi vist alligevel lidt. Næste år.

Jeg kan vel godt alligevel godt forsøge at piske en stemning af noget jul op med min all-time-favorit: Let love be love

4 Comments

 • Helle k.

  Tillykke med din mor 🙂 jeg var lige blevet 18, da håndværkeren og jeg blev kærester, så vi er nogenlunde på samme niveau – altså nogle år efter dog ;), jeg er ikke 85 endnu, selv om jeg nogle dage føler mig sådan.

  Julefrokoster kan være det sjoveste, men også det mest arghhh, men det der selfie-noget lyder sjovt.

  • Mette

   På den ene side er jeg lidt misundelig – det må være helt særligt, at have kendt hinanden i så mange år. På den anden side, så har jeg kendt mange mænd – dejlige mænd – siden jeg var 18 og det ville jeg bestemt heller ikke have undværet. Man kan ikke begge dele, vel?

 • Karin

  Hjertelig tillykke til og med din mor. Altså lidt forsinket.

  Vores julefrokost bliver skudt til det nye år. Jeg har meldt afbud til 2, det var pga. mit sygdoms forløb i nov.

  Forstår godt det var lidt vedmodigt at forberede indslag til en fest i ikke selv skulle deltage i.

  God lørdag og weekend

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *