F5 F5 F5 F5 F5

Ved du, hvor mange gange om dagen, jeg trykker F5 på gmail i de her dage?

M A N G E

Fødslen i Vejle kan i princippet ske når som helst nu.

Realistisk nok først i starten af næste uge.

Jeg håber så meget, at den mail der kommer, bliver med godt nyt til mig.

Jeg googler hundeudstyr i str. small i stor stil for intet af det, som jeg har i forvejen, kan bruges. Hvalpehalsbåndene fra bordeauxerne er for store til selv en voksen bulldog, vand og foderskål vil en fransk bulldog kunne bruge som pool og biabeden ville kunne rumme hele kennelen – så det bliver nyt det hele.

Fik jeg nævnt, at jeg er ved at revne af utålmodighed?

5 Comments

 • Karin

  Jeg har fulgt med på sidelinjen både på fb og ig omkring dine drømme. Krydser fingre for det bliver hele vejen til den lille godte kommer med dig på tur, og bliver en del af dit liv meget snart.

 • Jannie

  Min næsten 8 år gamle hund, er mit et og alt. Hun sover i arm, på min pude og under dynen, hver nat. Jeg gruer for den dag, hvor hun ikke kan mere. Hun har hjulpet mig igennem hæslig sygdom. For når man er hundeejer, så skal man ud at gå tur, man SKAL sørge for mad osv.

  • Jannie

   Jeg har to turbo børnebørn. De kravler rundt på væggene. Min hund kan heldigvis godt lide dem, men sommetider bliver det for meget. Så Bliver hunden puttet i min dyne, og børnene får forbud mod at forstyrre hende. Min hund har jeg 24/7, 365 dage om året, så hun er vigtig for mig. Også selvom jeg elsker de to børnebørn.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *