Det trak tænder ud

Da Jack og familie i går eftermiddag forlod Hals skyndte jeg mig at fodre Bob for han lignede en, der var segnefærdig og jeg tænkte, at skulle han have noget at spise skulle det være med det samme.

Efter maden gik han i koma.

Han var kort vågen sent på aftenen for lige at vælte ud i haven for at tisse og så bar jeg ham op i kurven ved siden af min seng. Her sov han hele natten og måtte igen vækkes og bæres ned og ud i haven for at gøre morgen toilette.

Jeg har holdt øje med ham på kamera og han har stort set sovet hele dagen mens jeg har været på job.

Som I sikkert kunne fornemme af gårsdagens billeder hyggede de sig sammen, men jeg skal sørme også love for at det drænede Bobs batterier fuldstændig.

Herlig eftermiddag – det kan vi godt gentage snart 🙂

Til aften har vi gået tur sammen med en nabo og hans 11 mdr. gamle Shar Pei.

Det synes Bob også var smadder hyggeligt og så kunne vi samtidig gå og blive enige om, hvor irriterende gadens små gøende hunde er.

Vi har to huse mellem os som tilsammen rummer 4 hunde, der gør så snart de kommer udenfor. Manner det er irriterende, når man gerne vil sidde i fred i sin have… og det var den unge mand helt enig i, så det er ikke kun mig, der er en gammel sur kælling.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *