Ryan vs. Norwegian

En kollegas forældre fik meget pludseligt aflyst deres forlængede weekend til London. De havde købt en af de meget billige rejser med Ryan Air og jeg kan nu læse, at det langt fra er efterårets eneste aflysning.

Det kan næppe være særligt godt for forretningen.

Jeg er ret tilfreds med, at jeg valgte den – ganske lidt – dyrere mulighed og købte billeter hos Norwegian, hvor vi både kan tjekke bagage ind og sidde ved siden af hinanden uden det koster et tillæg, som er dyrere end selve billetten.

Ryan Air er sikkert god at have på banen til at holde priserne nede og er da også udstyrligt billigt. I dag kan du fx. flyve fra Aalborg til London for kr. 73, hvis du kan nøjes med håndbagage.

Skulle man tage en smuttur bare fordi…

5 Comments

 • Karin

  Jeg ved ikke hvorfor, men det løber mig koldt ned af ryggen når Ryan Air bliver nævnt. Måske fordi jeg er rød i min politiske holdning, og tænker på overenskomster etc.
  Så vil jeg hellere betale lidt mere, og vide personalet har den rette overenskomst.

  Krydser hvad krydses kan, for jeres tur til London forløber som planlagt

 • Dorte

  Hvis du har god tid, synes jeg da du skal prøve RyanAir – men vil da absolut ikke anbefale det – som der står i en anden kommentar er der ikke mange rejsebureauer, der synes det er en god ide at flyve med dem.
  Men hvis du vil – good luck 🙂

 • Mette L

  Pyyhh, jeg tænkte godt nok på jer i går aftes, da det kom frem, hvilke afgange der blev aflyst. Det kan godt være, de holder priserne nede, men det er da også det eneste positive, der er at sige om dem. Min mand nægter heldigvis at flyve med dem, og det rejsebureau vi SKAL bruge på arb kan/vil heller ikke bruge dem, så jeg behøver slet ikke at overveje min egen indstilling til dem 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *