En hektisk torsdag

Jeg er tilbage bag rattet i egen bil. Nærmest ny bil. Den er nyvasket, støvsuget og poleret. Det er altså god service på det Toyota værksted.

Der er blevet udbedret skader for kr. 9200, hvilket er en del taget i betragtning, at skadevolderen ikke mente, at der var sket noget og at det derfor ikke var nødvendigt at give sig til kende med en lille seddel med kontaktoplysninger!?!

Heldigvis lykkedes det ved hjælp af vidner at finde frem til manden. Han har vedkendt sig forseelsen og jeg slipper derfor uden at tage tegnebogen op af lommen.

Panikken var ellers ved at melde sig i går. Kort efter at der var blevet ringet fra Toyota ringede også min søster. Min far havde mistet sin kørestol (laaang historie) og om jeg havde mulighed for at hente en ny i Aalborg øst på vejen hjem. Uden egen bil, med en tid ved fysioterapeuten og en teambuilding, der startede kl. 15 havde jeg lidt svært ved at overskue flere ting.

Heldigvis lykkedes det hende, at få en hjælpsom nabo til at tage turen og jeg kunne undgå at aflyse både det ene eller det andet.

Jeg tilbragte den hyggeligste eftermiddag og aften i selskab med kolleger og chefen. Vejret var med os. Så der var øl og snacks i solen og kongespil i haven. Grillen var tændt og vi lavede mad sammen og fik snakket både fagligt og mere uformelt.

Da jeg kørte hjem var det med et smil på læben og glæde over at være omgivet af de mennesker til daglig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *