Lorte lørdag… lorte weekend

Lørdag eftermiddag skulle jeg lige hente et par småting i Meny.

Jeg var inde i forretningen i 5 minutter og da jeg kom ud stod et ældre ægtepar ved siden af bilen og kunne fortælle at en var bakket ind i den og havde flyttet den næsten ud af båsen. Og bagefter var kørt UDEN at sætte en seddel på min bil.

Kort efter kom en dame kørende – hun havde set det samme og var hurtigt kørt efter skadevolderen og noteret hans nummerplade. Jeg fik heldigvis sagt tusind tak – både til hende og til ægteparret.

Umiddelbart er det en krøllet nummerplade, men belært af erfaring kan nummerpladen vise sig, at være toppen af isbjerget. Sidst kostede det over 30.000.

Jeg ringede til politiet – men de ville kun gøre noget, hvis skadevolderens bil var stjålet eller de ellers havde noget på ejeren – og denne her Skoda Fabia tilhørte en helt almindelig borger og så er det kun en sag for forsikringen.

Bilen hører til i Rødovre, så det er sikkert en sommerhusgæst. Jeg var så vred i aftes, at jeg havde lyst til at pløje hele sommerhusområdet igennem for at finde vedkommende. Men på den anden side… bilen er identificeret, så på et tidspunkt skal de nok finde ud af at de ikke slap usete væk.

Det kan man roligt sige passer på bilisten fra Rødovre…

4 Comments

 • Karin

  Jeg kender flere med en Skoda Fabia, de bor så er i det Vest/nord/Vest Jylland.
  Øv -Jeg vil også blive knotten.
  Krydser fingre for det kun er en lille detalje denne gang

 • Mette L

  Kender heldigvis ikke nogen, der har en Skoda Fabia, her i nabolaget, for så ville jeg risikere at blive indblandet 🙁 Altså, jeg kan forstå, hvis man ikke bemærker et lille bitte kys, men ligefrem at skubbe bilen ud af båsen, det kan man da ikke overse. Håber vedkommende er meget pinlig berørt over det og at du får det hele betalt af deres forsikring.

  • Mette

   Det var en forholdsvis ny Fabia (2014) og den må uden tvivl også havde nogle skader, som skal udbedres. Sjovt nok har vi samme forsikringsselskab – så det kunne give nogle kontroverser, hvis de anmelder en helt anden historie. Vi får se.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *