Mavepumper

Kender du den fornemmelse man kan få i maven/kroppen, når man får en besked som man slet ikke kan overskue konsekvensen af?

Det ser lidt vildt ud – men der er altså bare fordi Toyota har skilt fronten af i atomer.

Da Toyota ringede i går og fortalte, at reparationsprisen på iGo var 30-35.000 og jeg mente at have læst, at forsikringen kun dækkede 15.000… så var det præcis sådan en mavepuster jeg fik.

Jeg ved godt, at det er en død ting, men 20.000 er f****** mange penge, når man kun har én indtægt. Jeg kunne ha’ givet mig til at tude. Banklån, aflysning af London tur og hvad har vi, strøg gennem hovedet.

Da jeg havde samlet mig, ringede jeg til forsikringen – og glad var jeg, da jeg hørte, at jeg havde misforstået teksten. En skade under 15.000 dækker de uden betaling af selvrisiko… over 15.000 skal jeg betale selvrisiko.

Men der er sørme også forskel på 2.000 og 20.000 kroner.

Der er kun tilbage at vente på, at de får den lavet og malet. I mens er jeg godt kørende i Yaris Hybrid, med automatgear, bakkamera, klimanlæg og hvad har vi.

4 Comments

 • Helle

  Pyyyhaaa – det forstår jeg alt om, en indtægt svarer næsten til en indtægt og en pension (næsten sagde jeg). Godt, at du ikke må aflyse og låne og hvad ved jeg.

  • Mette

   Jeg er lige kommet ovenpå økonomisk, er gældfri og har luft, også til det sjove… det ville være noget af et tilbageslag at skulle til at afdrage på lån igen. Så galt gik det heldigvis ikke 🙂

 • Dorthe

  Du kan tror jeg kender den fornemmelse . Så er meget glad på dine vegne. Hvor ser det vildt ud. Hvad er der dog sket? Med din lille bil.?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *