London here we come

Så er der bestilt flybillet til Gatwick og togbillet fra Gatwick til London.

Ganske billigt – og oven i købet incl. bagage og pladsreservation.

Værre er det den anden vej. De billige fly ligger så tidligt om morgenen, at jeg slet ikke kan overskue, at skulle være i lufthavnen på det tidspunkt.

Alternativet ser ud til at være enten SAS eller KLM med en mellemlanding i København eller Amsterdam. Det er noget dyrere og prisen er ikke hverken med bagage eller pladsreservation – begge dele er tilvalg. Dyre tilvalg.

Eller vi kunne tage en ekstra overnatning i Gatwick og tage det tidlige Norwegianfly direkte til Aalborg – hvilket ser ud til at være billigste alternativ.

Den må jeg lige vende med min rejsemakker.


UPDATE
Det blev sidste alternativ. Ekstra dag i London, tog til og overnatning i Gatwick og direkte til Aalborg med Norwegian næste morgen… alt sammen billigere end SAS og KLM.

2 Comments

 • Karin

  Hvor bliver det dejligt for jer at komme til London. Jeg er næsten lige så spændt som jer, det er dog til at hører om turen, både i ord og gennem linsen.
  Jeg mindes mine rejser til Bukarest for at besøge yngstedatteren, hjemturen var også på et meget tidligt tidspunkt. Jeg skulle med bussen til lufthavnen allerede kl. 3.00, Den næste bus kunne jo risikere at være forsinket, og så var det for sent til check in.

  • Mette

   Jeg tror det ville være det samme her og den slags rejsestress dur jeg slet ikke til. Det hotel jeg har fundet ligger i selve flyterminalen, så nu skal vi bare stå op og gå rundt om hjørnet, så er vi der.

   Og så har vi masser af tid dagen i forvejen til at finde til Gatwick uden at stresse 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *