The Secret Life of the Shannon

Forleden faldt jeg over en irsk perle på DR1 – The Secret Life of the Shannon.

»Shannonfloden er Irland og de britiske øers længste flod. Den har sit udspring i Ciulaghbjergene i Nordirland og løber, efter omkring 340 kilometer, ud i havet i nærheden af byen Limerick. På en rolig kanotur guider Colin Stafford-Johnson os gennem et år fra sommer til forår rundt i dyrelivet i og omkring floden, der også emmer af historie og legender.«

Jeg var tryllebundet af den megen smukhed… billederne, musikken og roen. Jeg kunne snildt se mig selv sidde i den kano og tage den betagende natur ind.

Udsendelsen kan ses på DR i en periode – det kan varmt anbefales.

2 Comments

  • Helle Klitgaard

    Jeg er SÅ træt af naturprogrammer, jeg gider ikke flere dyr eller savanne eller … min mand er til den slags, så det er godt, at jeg bestemmer over fjernbetjeningen 😉 indtil jeg går i seng kl. 9 – eller halv ti.

    • Mette

      Der er heldigvis frit valg 🙂 Jeg er fotointeresseret, nyder de smukke smukke billeder og drømmer om at kunen gøre dem kunsten efter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *