Hvad drømme er gjort af

Jeg er ALT ALT ALT for for ung *host* til at tænke de tanker, men fakta er, at jeg om 6 år faktisk er i stand til at sige, at jeg har aftjent min værnepligt på arbejdsmarkedet.

Det sker så ikke, det ved jeg godt – altså at gå på pension allerede som 60 årig –  men jeg KAN og det giver en vis tryghed og en enorm frihedsfølelse.

Den taler vi i øvrigt ofte om den frihedsfølelse. Der er ingenting, der binder mig… på nogen måde… og selvom jeg ikke gør så meget brug af friheden, så er den fandeme rar at have og tænke på.

Når engang beslutningen om tilbagetrækning tages, falder der et pænt stort engangsbeløb ned i min lomme.

Jeg drømmer om, at de bl.a. skal bruge på en rejse til Alaska.

Man kan sejle fra Vancouver og så op langs kysten – på samme måde som turen langs Norges kyst. Jeg kunne snildt se mig selv sidde der på dækket og spejde efter spækhuggere.

Der er bare et lille men. Det koster næsten præcis det dobbelte at rejse alene og så kan jeg jo egentlig lige så godt invitere en med, men hvem pokker – andre end mig – har lyst til at rejse til Alaska?

Måske ham der der fejer benene væk under mig her i februar.

Eller noget (:

4 Comments

 • Liselotte

  Jeg drømmer også om Alaska. Herhjemme er de ved at få tics af mig, for jeg ser ALT, der handler om Alaska, stedets mennesker og naturen ikke mindst. Der er fantastisk. Øde, stille og afsondret. Det er ingredienser, jeg kan lide 🙂

  Jeg håber, at din drøm går i opfyldelse 🙂

 • Wim Nielsen

  Da jeg for et par år siden ville til Cuba og ikke havde en oplagt makker, så postede jeg bare på Facebook at jeg ville tage afsted og spurgte om nogen ville med.. Nogen var så en sød pige, jeg på daværende tidspunkt kun kendte perifert men nu er min yndlings rejsemakker.. Så spørg dig for 🙂

  • Mette

   Det er jeg ikke så sikker på ville fungere for mig- Jeg er temmelig underlig i den retning og jeg tror kun, at der vil være ganske få mennesker jeg kunne tage på sådan en rejse med. Ellers er ideen skide god 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *