Små skridt

Jeg fik absolut intet ud af morgenens lægebesøg – udover et slattent håndtryk.

Allermest følte jeg mig behandlet med ligegyldighed.

Planen er, at jeg fortsætter som vi aftalte sidste mandag, med noget fysioterapi.

Jeg har første tid i morgen og så må vi se, hvor det bærer hen.

Der er ikke det, der ligner bedring, så jeg kan ikke påstå, at jeg er optimist.

Jeg er langt mere optimistisk, når det kommer til min private sygeforsikrings håndtering af sagen. Ventetider er reduceret til nærmest ingenting og sygeplejersken, som håndterer min sag følger hele tiden op. Henvisningen til fysioterapi og ultralydsscanning er sendt til hende og det har hun fluks taget hånd om. Det dur.

Dagens positive kom fra ham filosoffen – han fik 10 til eksamen i sit Bachelor projekt.

Han er så cool.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *