Arbejd arbejd

Det meste af weekenden er brugt på layout af et bachelor projekt, så den forsvandt som sand mellem fingrene.

Der var kortvarigt ved, at opstå panik før lukketid, men vi kom i mål og projektet er sendt.

Det blev super fint – rent og enkelt i udtrykket – og selvom det ikke er dét, de får karakter på, så er det alligevel en tilfredsstillelse at aflevere noget, som ikke bare indholdsmæssigt er i orden, men som også ser lækkert ud.

2 Comments

  • Mette L

    Godt gået, Mette. Jeg tror på, at layout har indflydelse på karakteren, også selvom dem, der giver karaktererne, ikke vil være ved det 🙂 Det er altså bare lækrere at læse noget, der står pænt og er uden stavefejl, end at læse noget, der er læsset ind med gaffeltruck.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *