Nok se, men ikke røre

Lad mig starte med at konstatere, at Aros ikke er for børn… jeg hørte rigtigt mange utålmodige hvornår-skal-vi-ud spørgsmål og lige så mange du-må-ikke-røre bemærkninger. Det er muligt, at forældrene har de bedste intentioner om kulturel læring af poderne, men som jeg så det, så kedede de sig bravt.

Tamponer og mange af dem

Udstillingen af Joana Vasconcelos var en oplevelse og den egentlige grund til, at jeg i dag tog turen til Aarhus. Jeg mente at have læst, at den blev pillet ned 15. januar, men i dag kunne jeg se, at det er 15. februar.

Du kan altså nå det endnu.

Gryder og grydelåg

Farvestrålende, underfundig og sjov brug af helt dagligdags ting.

På Aros er værkerne rammet ind i fed fløjl i farver, der giver hvert værk sit eget rum. Det gav en helt særlig oplevelse at kunne stå der helt alene med den gigantiske lysekrone eller den fine helikopter.

En strudsefjerklædt helikopter

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *