Fint skal det være

Jeg kan selvfølgelig ikke nøjes med at have ondt i skulderen… nej nej, jeg har en ‘Rotator Cuff skade’.

 1. Smertestillende/antiinflammatorisk kur på 10 dage
 2. Absolut ro – helst i armslynge (som jeg lige skal have smølet mig sammen til at anskaffe)
 3. Fysioterapi om 14 dage

Og så er jeg så god som ny… har jeg bestemt!

8 Comments

 • Heidi

  Hov sådan er fætter har jeg også haft… det var mens jeg var fit for fight og trænede rigtig meget. Fik en for tung vægt op da jeg trænede skulder. Av… jeg endte med binyrebark indsprøjtning. Fordi jeg jo ikke kunne stoppe med at træne fordi jeg skulle stille op…

 • Mette L

  Hænger du på venstre albue på bordkanten, når du bruger musen, lige som mig, der også er højrehåndet? Det kan nemlig mærkes ganske tydeligt i ryggen og i skulderen, og det sku’ da ikke undre mig, om det ku’ blive til en belastningsskade.
  OG FÅ SÅ FAT I DEN SLYNGE, så du ka’ bliver fit-for-fight igen.

  • Mette

   Det skal jeg lige prøve at lægge mærke til for det er ikke noget jeg er bevidst om. Jeg var hos sygepleje forretningen i dag. De havde én slynge i str. kæmpe stor og der var 10 dages levering fra deres leverandører. jeg må prøve at finde en på nettet.

 • Dorte

  Altså Mette – først rigtig godt nytår – jeg glæder mig til at følge dig og lillebror også i 17 🙂 og sikke et fint navn du har på din skade i skulderen !!!! ved du hvad det er kommet af ??
  KH Dorte

  • Mette

   Hvis bare jeg vidste det… det kan både opstå pga. et traume, men også som en overbelastningskade. Jeg er højrehåndet og laver ikke sådan ensidige bevægelser med venstre hånd… på den anden side kan jeg heller ikke komme i tanke om at jeg skulle være kommet til skade.

   Godt nytår til dig også 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.