Har jeg fortalt om min skulder?

Nå, ikke.

Arjmen, det er noget lååårt.

I månedsvis har jeg haft ondt, men fordi det ikke har været en permanent smerte, har jeg holdt det ud og tænkt ‘det går nok over af sig selv‘.

Nu er det så kommet dertil, at jeg har problemer med at sove og håndtere sådan helt dagligdags ting. Jeg bøvler med én arm og udvælger tøj, som jeg kan komme i uden at skulle løfte armen alt for meget. Det holder jo ikke en meter.

På mandag har jeg en tid ved lægen.

Der var tre ugers ventetid!!!

Jeg håber, at hun hurtigt kan stille en diagnose.

Som en del af min pensionsordning har jeg en sundhedsforsikring, som sikrer hurtig behandling, hvis man skal undersøges, behandles, opereres osv.

Det kort trak jeg i dag.

Jeg ringede til sundhedsteamet, så de er adviseret – og hvis min læge sender mig videre i systemet, er de garanter for, at det går hurtigt. Det var en sygeplejerske jeg talte med. Hun bad mig gøre forskellige ting med skulderen og uden at have lægefaglig viden ville hun tro, at det er en inflammation et sted i skulderleddet.

Det lyder plausibelt og som noget, der kan gøres noget ved!

Ellers må jeg se sådan på det: Hvis man er over 50 og det ikke gør ondt nogen steder, når man vågner… så er der fordi man er død!

15 Comments

 • Susan

  Ja har prøvet det, pisse ondt i 6 måneder. Da smerten endelig aftog startede det i knæet, nøjagtigt det samme, inflammation i slimsækkene ( Klamt ord. ) Og endnu 6 måneder med smerter.
  Overgangsalderen stinker.

 • Ilse

  Jo før jo bedre, da skulderledet er et sart sted, og det er en langvarig affære. Jeg fik en kikkert operation (ambulant) i august og går stadig til genoptræden. Hos mig var det sen scene, der blev syet sammen mm. Har haft undt siden feb. 16, men er først nu ved at være i bedring. Beklager håber ikke du skal igennem så langt et forløb.

 • Susanne

  Velkommen i klubben, jeg bøvlede sidste år med højre skulder, det hjalp med en gang akupunktur.
  Nu har jeg gået i et par måneder med venstre skulder, fanme besværligt at trække bukser op og tage overtøj på.
  Men har samme problem, med lange ventetider hos lægen 🙂

 • Karin

  Det er længe siden jeg sidst bare hoppede ud af sengen og uden gener kunne gøre lige hvad jeg vil, uden at tage hensyn, altså leve livet i et lidt andet tempo end tidligere, huske at leve struktureret.
  Husk at lytte til kroppens signaler, og ikke kun lytte, det skal taget til efterretning, kan små justeringer forbedres, så gør det. Livet er for kort til at gå i spåner.

  • Mette

   Åh nej, det håber jeg sørme ikke det ender med. Med alle de tilkendegivelser om det modsatte fortryder jeg, at jeg har ignoreret det så længe.

 • Mette L

  METTØØØØØØ!!! !!??!!!
  Du er ikke en mand! Sår’n noget skal ses på inden der er gået så lang tid. Det var ikke gået, hvis du havde været inden for min synsvinkel til hverdag.
  Pas nu på dig selv. Du skal holde mange år endnu 🙂

  • Mette

   jaaaa jaaaa jaaaa, jeg veeeeed det godt 🙂

   Men det der møg lange ventetider der er ved lægen… jeg orkede det bare ikke og man kan jo godt have ondt og det så går over af sig selv.

   Heldigvis har jeg så den sundhedsforsikring, så bliver jeg sendt videre skulle det gerne gå hurtigt. Kan det ikke kompensere lidt for mit smøl?

   • Mette L

    Mjooo… Jeg er bare af den opfattelse, at jo længere man venter, jo længere tager det, at få det rettet op. Men jeg synes helt sikkert, du skal bruge din sundhedsforsikring og få sat skub i det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *