Fixpunkter

Det er bare SÅ meget mig… min stedsans er også så ringe, at bilen har været ‘stjålet’ adskillige gange… til Hallerupmarked, på Bilkas parkeringsplads og sågar på firmaet p-plads.

parkering1

Jeg ER blevet bedre. Både til at finde vej og til at finde iGoen.

Filosoffen er jo ikke blot tidligere murer, han er også tidligere soldat og sidst nævnte har lært mig, at det handler om at finde ‘fixpunkter’… og det virker (:

4 Comments

 • Karin

  Jeg benytter mig også af fixpunkter, vælger at parkere nær kundevognene i Bilka, de standere har jo numre, hellere det end jeg bliver væk for mig selv.
  Nu er jeg jo ikke så ofte i bil, da jeg ikke selv har bil, er cykelstativerne mange, skal jeg have god tid, så jeg kan huske hvilken række, og cirka hvor jeg parkerede den, skriver det endda ned, hvis jeg er på rejse, altså hvis cyklen står på banegården. Der kan være kommet meget gennem tankerne på rejsen, så det med et fixpunkt kan være smuttet. 😉

  • Mette

   Jeg har lært mig selv at være mere opmærksom. Tidligere smed jeg bare bilen og gik derfra uden at tænke over hvor jeg holdt… og parkeringspladser i storcentre, lufthavne osv. er temmelig store, hvis ikke du aner hvor bilen er parkeret.

 • Catarina

  Jeg har altid brugt fixpunkter, for ellers bliver alt væk. Selv når jeg skal finde vej, så bruger jeg huse, beplantning ect. til hjælp. 😀 Selv herhjemme er det sådan… altså ikke fixpunkter, men alt har sin plads og der skal ikke flyttes rundt på det, for ellers kan jeg ikke finde ting. 😉

  • Mette

   Jeg er på vej når jeg bevæger mig ude i verden. Men hjemme må jeg blankt erkende at jeg ofte leder efter ting. Fx. så havde jeg lige set, at jeg have sådan et ark med filtdutter til at sætte under ting, så de ikke ridser… jeg skulle bruge dem i går, men tror du jeg kunne finde dem? NEJ!!! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *