What a day

… lå bare og fik lyst til at gå Rødhus – Blokhus – retur

Sådan et ønske var jeg selvfølgelig straks med på at opfylde. Hurtig morgenmad, hurtigt bad og af sted.

Inden vi havde gået de knap 13 kilometer havde vi aftalt at gentage turen på alle mine mandagfridage i juli. Tidligt… inden solen får magt og turisterne myldrer frem. Jeg glæder mig allerede. Ikke mindst til selskabet.

roedhuspage

Jeg var allerede inden turen startede udstyret med en kæmpe vabel under den ene fod og gik derfor turen i bare tæer. Næste gang håber jeg fodballerne har det bedre.

Lillebror havde ingen vabler og klarede turen i fin stil – både de adskillige badeture undervejs og det bløde underlag gjorde turen overkommelig… også for en tung dreng.

Men vi er trætte nu. Meget trætte. Og efter grill, rosé og dejligt selskab er jeg lige klar til at putte in seng.

Flere af den slags dejlige dage.

Tak.

4 Comments

 • Pernille

  Skønt.
  Jeg bliver igen og igen vildt betaget af dine tomme strandbilleder.
  Hvordan kan der være så tomt? tænker jeg og tænker videre at det må være skønt at gå der helt alene og med muligheden for at nyde uden al for megen indblanding 🙂

  • Mette

   Folket klumper sig sammen omkring nedkørslerne fra badebyerne. Vi snakkede faktisk om det… stranden mellem Rødhus og Blokhus er 6,5 km lang… hvorfor vælger de at ligge samme sted alle sammen? Lidt underlig adfærd. Men det glæder os som helst vil være alene 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *