Gammel er ikke noget, der kommer os ved

Vi fik 12, Mette

Det er da morderligt pænt af ham, at inkludere mig med det der ‘vi’ – men jeg tænker, at mit layout og den bunke kommaer jeg fik sat i hans opgave har været sekundært for vurderingen. Det er helt og holdent hans egen fortjeneste.

Jeg synes i øvrigt, at det er pisse sejt gået af sådan en gammel håndværker!

line1
Jeg havde en onsdag-eftermiddags-date med Poden og Beauty Pacific.
I forbindelse med en fagprøve, blev der i Matas Vejgaard tilbudt ultralysdscanning af huden.

Det skulle jeg selvfølgelig deltage i.

IMG_1327På scanningsbillederne ses og vurderes hudens tilstand, aldersforandringer og solskader.

Min hud blev vurderet, som værende i meget meget fin kondition… cirka som svarende til en person i 30’erne.

Sagde hun…

Den kunne selvfølgelig altid blive bedre (sagde hun), hvilket resulterede i, at jeg brugte en mindre formue på produkter, der skal forbedre hudens tilstand.

Sådan måtte det jo gå.

Ole Henriksen go home 😉

5 Comments

 • Karin

  Dejlig uge indtil videre. At dele et 12 tal og selv have en hud der svarer til det at være midt i 30 ´erne. Og vi skriver kun torsdag nu.

  • Mette

   Den er helt i top… desværre er der nogen der har vundet den store Lottogevinst, så den falder ikke ned i min turban i morgen 🙂

 • Mette L

  Mette, du ved slet ikke hvor stor værdi, sådan en bunke kommaer har, når man skal læse noget, der har så højt lix tal. Jeg kan sagtens finde på at gå en karakter ned af bare irritation, hvis det, jeg læser, er den værste gang hakkelse sprogligt. Det er lidt ligesom at fedte for at få en ekstra småkage. Det går altid meget nemmere, når man er sød og smilende og taler folk efter munden. Sådan er det også med tekster, der bliver serveret på den rette måde 🙂
  Det var da vist godt, håndværkeren valgte at skifte fag, når det går så godt med filosofien 🙂

  • Mette

   Nu har jeg fortalt ham, at han må forstå, at jeg er uundværlig.

   Han har sadlet om flere gange i sit liv og prøvet en del, men det er alligevel ikke så ofte, at man starter som murer og ender som universitetsstuderende som 48-49 årig.

   Det er ikke uden grund, at han er interessant 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *