Den hvasse pen

Det blev en travl første arbejdsdag. Efter tre dages fravær var opgavemængden, ganske som forventet, vokset mig helt op over hovedet. Jeg kommer til at kæmpe længe, før jeg har indhentet det forsømte.

Hjemme ventede endnu en opgave.

Jeg havde indvilget i at læse korrektur og lave layout på en eksamensopgave, som skal afleveres i morgen.

10 sider… piece of cake.

Jeg blev klogere.

Lix tallet er højt og tungen skulle virkelig holdes lige i munden. Heldigvis forventedes det ikke også, at jeg forstod indholdet (:

Jeg håber, at jeg har bidraget til at løfte opgaven… bare lidt.

3 Comments

  • Mette L

    Det kender jeg kun alt for godt. Jeg har stadig ikke lært at tage højde for lix tal, når jeg siger ja til at læse og kommentere (og sommetider skrive om, fordi sætningsopbygning også er sindssygt vigtigt ved højt lix tal) 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *