Damn det er mange

– jeg har jubilæum på tirsdag
– hvor mange år har du været der?
– mange
– damn det er mange

Og selvom han senere – da jeg løftede sløret for antallet af år – bemærkede at: vedholdenhed er jo også en kvalitet, så følte jeg alligevel et eller andet behov for at forsvare mig.

Det lyder nemlig så støvet og kedeligt, at hele mit arbejdsliv har ligget i den samme virksomhed, men sådan føles det ikke. Slet ikke. Jeg sidder i mit 6. job og har beskæftiget mig med mange forskellige ting (nu forsvarer jeg mig igen), så jeg har ikke haft behov for, at skulle uden for murene.

Der ligger måske et lille det kunne nu også have været spændende at prøve noget andet bag, men mest af alt er det folks fordomme jeg er føler trang til at imødegå.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.