Zimmer frei..

IMG_0869Da Poden flyttede fra sin kæreste sidste år kom hun og hentede den seng, jeg havde stående i gæsteværelset… ja altså, det var hendes, så hun var selvfølgelig i sin gode ret (:

Værelset har stået tomt siden og – desværre – udviklet sig til et sted, jeg bare satte de ting, jeg ikke ellers vidste, hvor jeg skulle gøre af.

I december fik jeg endelig købt en madras, så Poden havde et sted at sove i julen og i aftes dukkede hun så op sammen med kæresten og en trailerfuld IKEA kasser.

Madrassen har nu fået selskab af et sengestel med 4 store gode skuffer – og efter en større oprydning er gæsteværelset igen beboeligt.

Sådan kan man også bruge en fredag aften.

4 Comments

 • Monica

  det er bare så lækkert med et pænt og ryddeligt rum på den måde… fik gjort noget lignende for et stykke tid siden, og måtte jævnligt derud og bare kigge og nyde…. men nu, desværre, er der atter opbevaring af kufferter og det der er værre… hmf.. må vidst igang igen. det er godt for sjælen med ryddelighed, også bagved lukkede døre…

  • Mette

   Der er så fint derinde, at jeg tror jeg tager en overnatning i ‘vestværelset’ 🙂

   Du har ret, orden giver også mig ro… en vis orden… jeg er ikke fanatisk, men jeg kunne ikke leve i rod.

 • Karin

  Håber deres forhold bestod Ikea samlevejledning, det er en prøvelse til tider.
  Dejligt du igen kan “glemme” og lukke døren, for nu ser det hyggeligt ud igen.

  • Mette

   Jeg samlede skuffer og bøvlede lidt med den første… men det var min egen skyld og ikke hverken IKEAs eller samlevejledningens. De tre næste gik som smurt 🙂

   Når man bor helt herude er det rart at kunne tilbyde overnatning hvis behovet opstår.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.