Fem, jeg har det stramt med

 1. Inger Støjberg
 2. Pedanteri
 3. Gadesælgere & facere
 4. Man bun (Billed Google… det gør ikke noget godt for nogen mænd. Overhovedet)
 5. Regnearksledelse

– og hvad sker der lige med ham Donald Trump – er det kun mig, der er skræmt ved tanken om hans kandidatur til jobbet som USAs præsident?

150227_DonaldTrump

10 Comments

 • Kirsten

  Fru Støjberg er klart en etter på hit/hadelisten hos mig.
  Og Donald Trump kan blive noget af en gyser; der var ikke ret mange, der spåede Ronald Reagan en fremtid som præsident!

 • Mette L

  Hvis jeg ku’ har givet dig en grine-smiley med tårer her , så fik du den. Jeg er helt enig 🙂 Desværre er der nogen, der vil placere mig i nr. 2, men heldigvis ved jeg, at det kun gælder visse ting her i livet. Hvis der var plads, ville jeg også gerne ha’ Trump og nærighed med i top 5.

  • Mette

   Måske skulle den i virkeligheden have været en top ti for udover nærighed/smålighed kunne jeg også ha’ tænkt mig, at ‘ladhed’ var på. Og måske ‘snobberi’.

   • Mette L

    Åh ja, snobberi er bare slemt! Jeg købte ind til aftensmaden i Magasins Mad&Vin på vej hjem i dag, fordi de har Meyers Deli, som er dejligt nemt en fredag aften, og fordi det faktisk er nærmeste madbutik ift arbejde og metro hjem. Men mage til flok ‘jeg-er-bare-vigtigere-end-dig’ skal man godt nok lede længe efter, både kunder og ekspedienter… Godt jeg ikke kommer der ret tit.

 • Fruen i Midten

  Jeg tror, de fleste europæere er skræmte ved tanken om Putin i øst og Trump i vest. Et skræk-scenarie, synes jeg. Jeg håber bare, at der er nok amerikanere, der tænker som mig/os …

  • Mette

   … og Tulle midt imellem 🙂

   Jeg håber, Trump kun er med så langt pga. underholdningsværdien og at de glemmer alt om ham den dag det virkelig gælder.

  • Mette

   Jeg har ikke mødt en mand endnu som det klædte med knold – men smagen er som bagen, delt på midten 🙂

   Personligt har jeg det strammest med nr. 1 og 2.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *