The Weeknd

The Weeknd & Labrinth med Loosers – lyden af min søndag.

Martin har fødselsdag… og midt mellem tåge, regn og storm skinner solen selvfølgelig fra en klar blå himmel netop i dag 🙂

Sengetøjet snurrer i vaskemaskinen og der er håb om, at det kan nå at tørre i haven.

Håb er der også om at blæsevejret i løbet af dagen tørrer græsset tilstrækkeligt til, at jeg kan slå det en sidste gang inden vinter.

Først skal der dog ryddes op derude efter stormen ‘Frejas’ hærgen. Jeg have ikke forestillet mig, at den ville blive så kraftig her på østkysten, i så fald havde jeg sikret mine krukker og havemøbler lidt bedre. Det ser ud som om, at der er sprunget en bombe derude.

Når sengetøjet er hængt ud, bliver bilen pakket med hund og fotogrej… vi har en aftale sydpå 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.