I’m a wild child

Der er skuette ikke meget folkepensionist over Annisette, til trods for at hun faktisk har alderen – og stemmen er ved Gud heller ikke blevet mindre kraftfuld med årene.

The Savage Rose på Skråen var præcis så unik en koncertoplevelse, som jeg havde forventet.

IMG_0206

Egentlig skulle jeg ikke ha’ været af sted, billetten var foræret væk til anden side men omstændighederne gjorde, at det kom jeg alligevel.

Jeg er ikke imponeret af Skråen, som koncertsted… unummerede pladser fungerer bare ikke for mig og det endte som en stående koncert. Derudover kostede det køb af et armbånd til en 20’er at gå ud og trække frisk luft i pausen… hvad er der nu i vejen med et stempel på hånden eller lignende?

Men Annisette og hendes dygtige musikere var alligevel det hele værd.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *