Moms Laundry

Der burde hænge sådan et ‘Moms Laundry’ skilt udenfor det lille røde hus på Aalborgvej 🙂

Da Poden flyttede i lejlighed i Vejgaard, sagde hun samtidig farvel til fælles vaskeri og da der ingen mulighed er for at have vaskemaskine i lejligheden indvilgede jeg i at hjælpe. Selvfølgelig gjorde jeg det.

Normalt vil jeg jo ellers mene at et voksent menneske skal klare sig selv – og havde der været andre muligheder havde hun også fået dem anvist. Men det er der ikke.

Hun bor tæt på firmaet og det tager mig max 4-5 minutter ekstra at køre omkring hendes hjem og enten afhente eller aflevere vasketøj, så det gør jeg hjertens gerne.

Jeg har været omkring i dag og onsdag aften er der derfor åbent i Moms Laundry og fremme er pletfjerner og vaskemidler  i alle afskygninger.

Hendes arbejdstøj fra Matas har 1. prioritet og skal helst afleveres allerede i morgen tidlig.

Der er altid noget at gøre for en mor!

IMG_3203

 

8 Comments

 • Karin

  Da jeg boede der tilbage i 1979/80 var der et vaskeri på Hadsundvej. De typer findes desværre ikke mere eller? Jeg havde gerne lektier med, når turen gik der over.
  Jeg går selv i vaskeri i dag, den er tilknyttet vores afdeling, og betales via vores husleje. Alt sidder i vores nøglechip. Må dog indrømme jeg trænger til at få min egen vaskesøjle, kan mærke den slæben frem og tilbage koster.

  • Mette

   Det findes ikke mere. Jeg tror, at der i de fleste ejendomme findes et fælles vaskeri, som du også har, eller også har folk selv vaskemaskine. Men ingen af delene er muligt i den lille ejendom Nanna bor i.

   Og det fungerer desuden fint at hjælpe hende. Nogen gange tager hun vasketøjet med til din far og andre gange klarer jeg det. Ingen ko på isen 🙂

 • Susan

  Tja jeg er fyldt 50, og jeg er da ikke bleg for at bede min mor om hjælp til alverden ting.
  Mine sønner er vokse og de gør det samme med mig.Tror aldrig at vi kommer til at praktisere ” Ude af øje, ude af sind” i min familie.
  Til gengæld lærte de fra helt små at vaske deres eget tøj, så jeg ved de kan.
  Men hvis de stod uden vaskemaskine havde jeg da med det samme meldt mig som ” vaskemutter”.

  • Mette

   Min Poden kan også selv. Det hele. Det har hun bevist de tre første år hun har boet hjemme fra og derfor hjælper jeg også glad og gerne i hendes nuværende situation.

   Jeg har også ofte brug for hendes hjælp som hundepasser og chauffør – og hvem ved, måske får jeg brug for hendes hjælp til tøjvask, når jeg bliver gammel 🙂

   Jeg tror dog også godt, vi alle kender den luddovne unge/voksne mand som bare finder det mere bekvemt at lade mor vaske og gøre rent. Dét havde jeg heller ikke stået model til.

 • Mette L

  Jeg synes, det lyder som en fin ordning, så længe ingen er presset til at gøre noget, de ikke har lyst til.
  Min mor tager sig stadig af vasketøj, enten det der tages med hjem til hende, når vi alle tropper op, eller det der ligger, når hun kommer på besøg hos os hver især (vi er 3 søskende), og alle er glade for den lille ‘ordning’.

  • Mette

   Ofte sker der faktisk det samme her… hun/de kommer med vasketøj, sætter det over og tager Lillebror med på tur – og så er det ren win win for mor’en 🙂

 • Helle K.

  I min verden må de selv tage ansvaret for vasketøjet, når de er flyttet – ude af øje ude af sind. De kan komme og spørge, hvis de er i tvivl om noget, men ellers må de selv klare det hele. Vasketøj, økonomi osv
  Der finde vaskerier og en håndvaske har de fleste – jeg brugte selv køkkenvasken, da Lasse og jeg flyttede sammen.
  Det er hverken en kritik af det du gør, eller oplæg til diskussion – bare en fortælling om, hvad jeg gør. Alle mennesker er forskellige og tak for det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *