Dæleme smart

I eftermiddag var der ‘afdansningsbal’ i firmaets pc-klub. Den lukker og klubbens effekter blev udloddet blandt medlemmerne.

Udover de eksisterende effekter var klubbens rest kapital investeret i nyt grej, bl.a. 15 stk PS4, iPads, GoPro kamera, Microsoft Surface, SSD’er, diverse tablets, Bose højttalere og mange mange andre lækre ting.

Jeg blev udtrukket ret sent og alle de fedeste ting var taget. Jeg valgte en lille WD TV Live multimedie boks.

19

Den bliver jeg glad for.

Jeg har tidligere haft en gammel HP pc til at stå og snurre til at se film på. Den er nu erstattet af denne lille bitte lydløse boks, som kan stå i reolen og være næsten usynlig.

Opstillingen og tilslutningen var utroligt nem, også selvom brugsanvisningen var bortkommet.

IMG_9692Den æder alverdens filmformater, kan streame musik, vise fotos, er koblet op på det trådløse netværk og giver mig internettjenester, bla. netflix direkte på fjernsynet.

Det blev ellers et afdansningsbal med forhindringer.

Mit under udtrækningen gik brandalarmen og før vi fik set os om, holdt brandvæsnet udenfor.

En del fulgte alarmens opfordring til at forlade bygningen.

Jeg nøjedes med at se om brandvæsnet gik i aktion.

Der gik det meste af en halv time før de fik slukket alarmen og vi kunne fortsætte udlodningen.

3 Comments

 • Deborah

  Den ser dødsmart ud og nu har jeg været rundt nettet, men det lader til den er udgået?? Møgirriterende, når jeg nu også gerne ville eje sådan en “dims”. Men det ser ud til, jeg kommer til at finde på noget andet.

  • Deborah

   Højst besynderligt, når jeg går en vej, siger de den er udgået, men går jeg via Pricerunner, er der masser. Så jeg kan godt få min “dims” 🙂

   • Mette

    Denne her er en af klubbens brugte effekter og den kom ikke i en original kasse (ovenstående er et modelbillede) så jeg kan ikke engang se, hvilken model det er. Men så vist jeg kan læse mig til, må det være en af de nyere for den kan kører trådløst.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *