Hvorfor egentlig..?

Ikke for at træde i det , men om jeg begriber hvorfor der ikke sidder en sød mand ved det bord allerede!

Sådan skrev PE til mig, da han så mit weekend setup.

Ja, hvorfor er der ikke det, Mette?

Svaret er vel ganske enkelt, at jeg bare ikke mødt ham, jeg ikke kan leve uden og som ikke kan leve uden mig. Der har været ‘nogen‘ – men altid med en eller anden bagage, som gjorde at forholdet var dødsdømt på forhånd.

Og så har jeg vel fundet en styrke, glæde og ro i at være boss i mit eget liv, som giver mig smil i stemmen og fred i hjertet – og som gør, at ‘han’ skal være fucking awesome for at blive en del af det 🙂

 

One Comment

  • Deborah

    Ja, sådan må det jo være. Tror vi er mange, der har det lige præcis sådan. Jeg kender ihvertfald mange! God weekend i dit eget gode selskab.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *