Mandagsfri.. den sidste i år!

Mens andre i disse dage vender retur fra deres sommerferie, er jeg begyndt på den sidste nedtælling til min.

Torsdag er sidste arbejdsdag og herefter venter lange skønne feriedage. Til min store fornøjelse kan jeg se, at vejrprognosen siger sommerligt fra den kommende weekend… der ligger en del planer i den første uge og det er trods alt sjovere at være ude i tørvejr.

Den sidste mandagsfridag, en grå og småvåd en af slagsen, er bl.a. brugt til dyrlægebesøg.

IMG_1630

Lillebror var indkaldt til sin årlige vaccination og 5000 km eftersyn.

Er der noget han hader, så er det at blive pillet ved. Og 66 kg muskelbundt, der hader den slags, er ikke helt nem at have med at gøre. Heller ikke selvom vi var tre til at holde. Vi kunne derfor sagtens blive enige om, at det er godt han er så mild og blid, for han blev stukket, fik renset ører og klippet negle… og hans eneste reaktion var, at smide nærmest al pelsen (overdrivelse fremmer forståelsen) midt i konsultationen.

Udover lidt øresnask og en masse løst hår, gik han glat gennem årets syn.

IMG_1634

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *